Vego-biff teriyaki

Vego-biff teriyaki

När jag var på Vegomässan i Malmö i början av december köpte jag på mig lite spännande mat från bland annat Fry’s. Här kommer ett recept med deras biffstrimlor som blev väldigt gott.

Vego-biff teriyaki, 6 portioner

  • 1 pkt Fry’s biffstrimlor
  • 300 g champinjoner
  • 4 dl gröna ärtor
  • 1 paprika
  • 250 g broccoli
  • 1 burk minimajs
  • Biff Teriyakisås/marinad

Börja med att skära champinjonerna, paprikan och broccolin i mindre bitar (glöm inte bort att använda stammen på broccolin!). Fräs alla grönsaker utom ärtorna i några matskedar olja i en wok eller stor stekpanna. Lyft ur dem och fräs sedan biffstrimlorna i ca 5 minuter. Häll på såsen och alla grönsaker (inklusive ärtorna) och blanda runt så att allt får sås på sig och blir varmt.

Servera med ris eller nudlar.

Vego-biff teriyaki

Vego-biff teriyaki