Vego-biff teriyaki
När jag var på Vegomässan i Malmö i början av december köpte jag på mig lite spännande mat från bland annat Fry’s. Här kommer ett recept med deras biffstrimlor som blev väldigt gott.
Vego-biff teriyaki, 6 portioner
- 1 pkt Fry’s biffstrimlor
- 300 g champinjoner
- 4 dl gröna ärtor
- 1 paprika
- 250 g broccoli
- 1 burk minimajs
- Biff Teriyakisås/marinad
Börja med att skära champinjonerna, paprikan och broccolin i mindre bitar (glöm inte bort att använda stammen på broccolin!). Fräs alla grönsaker utom ärtorna i några matskedar olja i en wok eller stor stekpanna. Lyft ur dem och fräs sedan biffstrimlorna i ca 5 minuter. Häll på såsen och alla grönsaker (inklusive ärtorna) och blanda runt så att allt får sås på sig och blir varmt.
Servera med ris eller nudlar.
Senaste kommentarer