Seitanburgare på Frukostklubben

I helgen som gick var jag och Jonas på Malmös nya shoppingcenter, Emporia och shoppade loss. Det är så stort och så många affärer att kolla i så förr eller senare blir man ju hungrig och vill ha något att äta. Jag gick och kollade på de flesta matställena som fanns där och tyvärr fanns det inte så stort vego-utbud. Det fanns ett dumpling-ställe som hade två vegosorter (fast den ena var bara med lök i så den ville jag inte ha, och bara en sort är kanske inte så värst spännande). Det fanns ett thaiställe bredvid som kanske hade något, men de hade ställt grejer framför menyn så det gick inte att läsa och det var lång kö så jag kände inte för att köa bara för att fråga vad de hade. Men sen hände det grejer! Stället bredvid det hade minsann seitanburgare på menyn!

Frukostklubben har frukost hela dagen (varav en ovo-vegetarisk, går säkert att välja bort ägg-grejerna), en massa burgare och lite annat. Den ena burgaren var som sagt baserad på seitan. Jag fick välja bort osten, majonnäsen och coleslaw. Kvar blev då burgaren, sallad, tomat, bbq-sås och bröd (såg senare att det även skulle varit lök och saltgurka till, men jag frågade inte efter det). Till det fick man välja mellan pommes och grönsallad. 89 kr kostar den.

Jag tyckte att den var god, men det hade inte skadat att ha lite fler grejer på den. Det är en bra start ivarjefall.

Green Light District Burger från Frukostklubben

Green Light District Burger från Frukostklubben