Pizza

Pizza full av fejkkött

I helgen gjorde vi pizza igen. Eftersom det blev så mycket tomatsås över förra gången testade jag att halvera det receptet denna gången, det gick bra men räckte precis till två ugnsplåts-stora pizzor.

Denna gången hade vi köpt en för oss ny sorts ost som var färdigriven och som det står att den passar bra på bl.a. pizza. Den smälte helt klart mer än den soyaost vi brukar köpa (av fabrikatet Sheese), men helt smälte den inte. Jag undrar om jag någonsin kommer hitta en vegansk ost som jag tycker smälter bra.

Jag hade följande på pizzan:

  • Vegansk Salami från Wheaty
  • Korv från Taifun
  • Några överblivna Rökiga soyagrytbitar
  • Ananas
  • Paprika
  • Stekt skivad champinjon
  • Tomat
  • Jalapenos
  • Riven ost från Tofutti
En bit av den frädiggräddade pizzan

En bit av den frädiggräddade pizzan