Vegan Eats World

För lite mer än ett år sen sökte Terry Hope Romero recepttestare inför sin nya kokbok, Vegan Eats World. Jag tyckte det lät som en kul uppgift att testa en massa nya recept så jag skickade in mitt intresse och kom med som testare!

Under ett par månaders tid testade jag ett 20-tal recept av de ca 200 som är med i kokboken (alla var inte med för testning). Det var bara några få av dem som jag inte tyckte blev någon höjdare, men det allra mesta blev riktigt bra! Så länge man har nära till en internationell affär (de ligger ju lite överallt nu för tiden) så kan man laga det mesta från boken – i värsta fall så får man byta ut några av de mest exotiska ingredienserna mot något annat.

Som tack för hjälpen fick jag en kopia av boken som dök ner i brevlådan för några veckor sen. Boken finns att köpa sedan förra veckan och jag rekommenderar den! I likhet med t.ex. Veganomicon finns det små ikoner vid varje recept som anger om de går snabbt, är enkla att göra, är glutenfria, soyafria och om man mest behöver sitta på en stol och låta maten sköta sig själv..

Vegan Eats World

Vegan Eats World