Buffé från Hermans i Stockholm

Buffé på Hermans i Stockholm

Under förra veckan var jag i Stockholm för en kurs genom jobbet, på kvällarna underhöll jag mig själv med att testa vegoutbudet.

En av kvällarna gick jag till Hermans för att testa deras middagsbuffé. Jag hade hört ryktesvägen att de mestadels bara har lakto-ovo-vegetarisk mat, men blev glatt överraskad över att så inte var fallet (ivarjefall inte den dagen jag bestämde mig för att gå dit). Av totalt ca 20 rätter på buffébordet var endast 2 st lakto-ovo-vegetariska. 4-6* av rätterna var varma och resten kalla. Man kan kanske tycka att det känns lite konstigt att räkna t.ex. broccoli som en egen rätt, men det var ändå stort utbud, så det gör nog inget.

Buffé från Hermans i Stockholm

Buffé från Hermans i Stockholm

Det kostade 159kr för buffén och 25kr för dricka. Jag tyckte att det var prisvärt med tanke på mängden olika rätter som fanns på buffébordet, även om man kanske inte orkar smaka av allt. Jag tror att man ska vika undan ett par timmar för att sitta där med gott sällskap för att få ut så mycket som möjligt av matupplevelsen.

Det finns ingen märkning av rätterna vilka som är lakto-ovo-vegetariska eller vegetariska på riktigt, men om man frågar i kassan så är de hjälpsamma och berättar.

Hermans ligger på Fjällgatan 23B i Stockholm.

*det beror på om man räknar ris och klyftpotatis som egna rätter