Grön smoothie av selleri, persilja och kiwi

Smoothie

Gröna smoothies är gott och mina favoriter innehåller persilja eller stjälkselleri och så någon frukt, denna gången gjorde jag av både persilja och selleri.

Tydligen är det så att om man mixar grönt så får man ut alla bra näringsämnen som vi inte orkar tugga oss fram. Frukten har man i för smakens skull. En bra bok om gröna smoothies är ”Grönt för livet” av Victoria Boutenko.

Smoothie, 1 glas

  • 1 själk selleri
  • 2 kiwis
  • ½ kruka persilja
  • lite vatten

Skär alla ingredienser i bitar. Börja med att mixa persiljan med lite vatten (2 msk kanske), tillsätt sedan sellerin och till sist kiwin. Mixa tills allt är söndermixat och tillsätt vatten tills den får en ”lagom” konsistens.

Grön smoothie av selleri, persilja och kiwi

Grön smoothie av selleri, persilja och kiwi