Harvest café-bistrot

Wien: Harvest Café-Bistrot

Under Wien-vistelsen var vi på Harvest Café-Bistrot varje dag. På hotellet vi bodde på ingick det inte frukost och skulle man köpa så kostade den 18EUR per person (säkerligen fanns det inte så mycket veganvänligt på den heller). En kort promenad bort på max 5 minuter låg Harvest Café-Bistrot som bara serverar vegansk mat och hade frukost när de öppnar kl 10.

Menyn är endast på tyska men personalen kunde behjälpligt förklara på engelska vad de olika sakerna var. Det finns tillräckligt mycket att välja på så man kan undvika att äta samma sak varje morgon (om man är där så ofta som vi var där). Till frukost åt vi scrambled eggs, müsli, bröd med pålägg, club sandwich och på helgen har de brunch. Ena dagen tog vi lite extra lång sovmorgon (…vi hade varit och tittat på Metallica kvällen innan) så då kom vi dit lite senare och tog en varsin cheeseburger till lunch.

Till varje frukost åt antingen jag, Jonas eller båda müsli och den såg olika ut varje dag (och hade olika tillbehör), så det var lite roligt med variationen!

Jag tycker att maten smakade väldigt bra och det var prisvärt! Frukost för två (inklusive dricka) gick på ca 20-22EUR och brunchen var något dyrare.

Müsli version 1

Müsli version 1

Müsli version 2

Müsli version 2

Müsli version 3

Müsli version 3

Müsli version 4

Müsli version 4

Scrambled eggs

Scrambled eggs

Club sandwich

Club sandwich

Bröd med hummus och starka grönsaker

Bröd med hummus och starka grönsaker

Brunch tallrik 1

Brunch tallrik 1

Brunch tallrik 2

Brunch tallrik 2

Cheeseburger med nachos

Cheeseburger med nachos

Harvest ligger på Karmeliterplatz 1, 1020 Wien (karta)