Utanför Viasko

Berlin: Helg-brunch på Viasko

Om man är i Berlin under en helg så rekommenderar jag att man besöker Viasko för att njuta av deras brunchbuffe. Den innehåller allt man kan tänkas vilja ha och en väldig massa mer! Det är ingen risk att man lämnar restaurangen hungrig.

När vi var där var det mitt i sommaren så uteserveringen var i stort sett fullsatt, vi fick precis plats på kanten av ett bord. De har ganska många sittplatser inomhus även om uppdukningen av brunchen tog upp en stor del.

Maten var väldigt god, även om jag inte orkade smaka av allt. Det var ganska varierat med olika röror till bröd, varma rätter, kalla rätter, några efterätter och så såklart lite müsli och annat frukost-igt.

Av brunchen att döma så tror jag inte man blir besviken om man går dit en kväll mitt i veckan.

Brunchen serveras kl 11-15 på lördagar och söndagar och kostar 12 euro per person (det ingår inte dryck i priset).
Viasko ligger på Erkelenzdamm 49, 10999 Berlin. (karta)

 

Brunchtallrik 1

Brunchtallrik 1

Brunchtallrik 2

Brunchtallrik 2