Lunchbuffé från Loving Hut

Prag: Loving Hut

Under en av dagarna i Prag så åt vi lunch på ett ställe som heter Loving hut som låg i närheten av ett enormt köpcenter som heter Palladium (5 våningar! Tiden försvann ganska snabbt där…).

Det är en helt vegansk restaurang som har buffé under lunchen. Man får välja vad man vill ha och så väger de tallriken och man betalar baserat på hur mycket man har tagit. Vi fick betala 295 ckz för två personer, knappt 100 sek.

Det var ganska enkla, men väldigt goda rätter som de hade i buffén. Potatisen var riktigt god minns jag. Annars så var det tofu i currysås, någon form av rulle som nog innehöll kål, ris, nudlar, soyakött och grönsaker.

Adressen till Loving Hut är Truhlářská 1119/20 110 00 Praha-Praha 1, Czech Republic (den som vi var på, enligt hemsidan finns de på flera ställen).

Lunchbuffé från Loving Hut

Lunchbuffé från Loving Hut