Fika på Kafé Agnez

Besök på Kafé Agnez

Igår åkte jag och Jonas till Malmö för att titta på utställningen ”Ladies and Gentlemen! – Kameran som spegel” på Moderna Museet. Det var en väldigt bra utställning!

Efteråt gick vi till Kafé Agnez för att fika, det var först gånen någon av oss varit där och vi fick ett positivt intryck! Jag tog en morotskaka med valnöt och Jonas tog en cheesecake, båda var nöjda med våra val.  Det var ett mysigt litet ställe och jag kan tänka mig gå dit fler gånger, särskilt under sommaren då man (förhoppningsvis) kan få njuta av deras uteservering.

Jag är fortfarande inte van vid att kunna gå till ett café och kunna äta av allt som finns utan att behöva fråga om varenda grej innehåller ägg- eller mjölkprodukter och (i bästa fall) till slut sitta där med en delicatoboll (inget fel på delicatobollar, men det kan bli lite enformigt i längden).

Kafé Agnez ligger på Agnesgatan 11 i Malmö.  Vad jag kan hitta har de ingen hemsida, men däremot en facebooksida.