En indisk afton

En indisk afton

Jag har bestämt att vi ska äta indiskt imorgon. Terry Hope Romero har ett fantastiskt recept på naan i sin kommande bok som jag blev sugen på att göra igen, men så måste man ju såklart ha något till.
Jag letade länge i flera av mina kokböcker och kom till slut fram till följande meny:

  • Brown Basmati Biryani with Chickpeas and Cashews (från Terry Hope Romeros kommande)
  • Skillet Naan Flatbread (från Terry Hope Romeros kommande)
  • 5-minute Mango Chutney (från Veganomicon)
  • Spiced Yogurt Sauce (från Veganomicon)

Jag funderade ett tag om jag skulle haft nån curry eller liknande till biryanin, men eftersom den innehåller lite grönsaker och kikärter så kändes den ganska komplett, dessutom tipsar hon att man ska servera till en chutney och/eller yogurtsås, så jag valde två jag inte gjort tidigare.