3 gröna smoothies

3 gröna smoothies

Denna veckan har jag gjort en väldig massa olika gröna smoothies. För ett tag sen köpte jag en smoothie-mixer som kom med två behållare som gör att man enkelt kan ta med sina smoothies t.ex. till jobbet. Varje behållare innehåller ca 5 dl. Jag har om kvällarna gjort två omgångar så jag har kunnat ta med mig till jobbet till både lunch och ca en timme innan träning efter jobbet.

Dela ingredienserna i lite mindre bitar, mixa först grönsakerna med ca hälften av vattnet. Lägg sedan i frukten och mixa igen, tillsätt därefter lite mer vatten (beroende på hur mycket som får plats och hur tjock smoothien har blivit).

Mango-selleri smoothie (1 liter)

 • 1 mango
 • 5-6 stjälkar selleri
 • ca 4 dl vatten

Persika-spenat smoothie (1 liter)

 • 3 persikor
 • 2 stora nävar spenat
 • ca 4 dl vatten

Mango-kiwi-selleri-spenat smoothie (1 liter)

 • 1 mango
 • 2 kiwis
 • 5-6 stjälkar selleri
 • 1 näve spenat
 • ca 4 dl vatten